Skip to main content

Contact

Voor overige (bouw)vragen kan je via het contactformulier contact met ons opnemen.

Heb je interesse in het huren van een appartement in Clubhouse Boompjes?

Nog even geduld, de verhuur van deze appartementen start naar verwachting in het voorjaar van 2024. Vanaf eind 2024 kun je vervolgens gaan wonen in jouw prachtige appartement.

Meer weten en op de hoogte blijven over de verhuur van een appartement? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op https://www.clubhouseboompjes.nl/interesse/ 

Op zoek naar een onafhankelijke bouwpartner die gelooft in persoonlijke service en langdurige relaties? Dat is Cordeel ten voeten uit. Vanuit ons hoofdkantoor in Zwijndrecht en onze vestigingen in Vlissingen, Terneuzen en Neer (Geelen Vastgoed & Bouw) bouwen we met meer dan 150 enthousiaste en gekwalificeerde medewerkers aan en voor de toekomst.

Cordeel Nederland bouwt bijna alles, zowel woning- als utiliteitsbouw. We zijn actief in de industrie & petrochemie, logistiek, kantoorbouw, civiele en waterbouwkundige werken, scheepswerven, cultuur, zorg, sport en onderwijs. Allemaal duurzame gebouwen en constructies, waar we met passie en vakmanschap aan werken. We bieden maatwerkoplossingen voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Integraal betrokken van het prilste idee tot oplevering en onderhoud. We werken op basis van vertrouwen en partnerschap. Vaak gaat de relatie met onze klanten jaren terug. Decennia zelfs.

U wilt, zoals dat met een lelijk woord heet, ontzorgd worden. Wij begrijpen dat. We werken zowel met klassieke bouwcontracten als bouwteams en volledige design & build-projecten (UAV-GC). Alles wat we doen is maatwerk en we kunnen op ieder moment in het proces instappen. Daarbij maken we geregeld gebruik van onze inhouse ontwerp- en engineeringafdeling en productiefaciliteiten. Zo hebben we alles in eigen hand en kunnen we echt scherp zijn op de uitvoeringstermijn, kwaliteit en prijs. Groot voordeel van onze integrale werkwijze: we optimaliseren bouwkosten, verkorten de uitvoeringstermijn of maximaliseren bijvoorbeeld de duurzaamheid en functionaliteit van uw gebouw.

Onze roots liggen in België. In 1985 volgde de uitbreiding naar Nederland. Inmiddels zijn er ook vestigingen in Bulgarije en Servië. Cordeel heeft bovendien referentieprojecten in Frankrijk, Duitsland, het VK en Roemenië. En hoewel Cordeel in de loop der jaren is uitgegroeid tot een Europese speler met meer dan 1.600 werknemers, is het nog steeds een volledig onafhankelijk familiebedrijf. We zijn, al sinds het begin, een betrokken aannemer die het belang van persoonlijke service en langdurige relaties vooropstelt.

Cordeel Nederland

E-mail: info.boompjes@cordeel.eu
Telefoon: +31 78 625 51 00

 
Mogen wij u op de hoogte houden tijdens de bouw van alle vorderingen, belangrijke momenten en overig nieuws rondom de woontorens? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Nieuws

Bouwproject Woontorens Clubhouse Boompjes Rotterdam

Informatiebrief Woontorens Boompjes #12

Beste bewoners en ondernemers, Met genoegen brengen wij u middels deze twaalfde informatiebrief op de hoogte van de voortgang van onze werkzaamhede…

Informatiebrief Woontorens Boompjes #11

Beste bewoners en ondernemers, Met deze informatiebrief informeren wij u graag over de huidige stand van zaken en welke werkzaamheden er in de kome…

Informatiebrief Woontorens Boompjes #10

Beste bewoners en ondernemers, De bouw van Clubhouse Boompjes is in volle gang. De vorderingen op de bouwplaats zijn inmiddels vanaf de straat goed…

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wij houden u tijdens de bouw op de hoogte van alle vorderingen, belangrijke momenten en overig nieuws rondom de woontorens!