Skip to main content

Contact

Voor overige (bouw)vragen kan je via het contactformulier contact met ons opnemen.

De verhuur van Clubhouse Boompjes is gestart! Meer weten en op de hoogte blijven over de verhuur van een appartement? Bezoek de website van Clubhouse Boompjes.  www.clubhouseboompjes.nl

Op zoek naar een onafhankelijke bouwpartner die gelooft in persoonlijke service en langdurige relaties? Dat is Cordeel ten voeten uit. Vanuit ons hoofdkantoor in Zwijndrecht en onze vestigingen in Vlissingen, Terneuzen en Neer (Cordeel Geelen) bouwen we met meer dan 150 enthousiaste en gekwalificeerde medewerkers aan en voor de toekomst.

Cordeel Nederland bouwt bijna alles, zowel woning- als utiliteitsbouw. We zijn actief in de industrie & petrochemie, logistiek, kantoorbouw, civiele en waterbouwkundige werken, scheepswerven, cultuur, zorg, sport en onderwijs. Allemaal duurzame gebouwen en constructies, waar we met passie en vakmanschap aan werken. We bieden maatwerkoplossingen voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Integraal betrokken van het prilste idee tot oplevering en onderhoud. We werken op basis van vertrouwen en partnerschap. Vaak gaat de relatie met onze klanten jaren terug. Decennia zelfs.

U wilt, zoals dat met een lelijk woord heet, ontzorgd worden. Wij begrijpen dat. We werken zowel met klassieke bouwcontracten als bouwteams en volledige design & build-projecten (UAV-GC). Alles wat we doen is maatwerk en we kunnen op ieder moment in het proces instappen. Daarbij maken we geregeld gebruik van onze inhouse ontwerp- en engineeringafdeling en productiefaciliteiten. Zo hebben we alles in eigen hand en kunnen we echt scherp zijn op de uitvoeringstermijn, kwaliteit en prijs. Groot voordeel van onze integrale werkwijze: we optimaliseren bouwkosten, verkorten de uitvoeringstermijn of maximaliseren bijvoorbeeld de duurzaamheid en functionaliteit van uw gebouw.

Onze roots liggen in België. In 1985 volgde de uitbreiding naar Nederland. Inmiddels zijn er ook vestigingen in Bulgarije en Servië. Cordeel heeft bovendien referentieprojecten in Frankrijk, Duitsland, het VK en Roemenië. En hoewel Cordeel in de loop der jaren is uitgegroeid tot een Europese speler met meer dan 1.800 werknemers, is het nog steeds een volledig onafhankelijk familiebedrijf. We zijn, al sinds het begin, een betrokken aannemer die het belang van persoonlijke service en langdurige relaties vooropstelt.

Cordeel Nederland

E-mail: info.boompjes@cordeel.eu
Telefoon: +31 78 625 51 00

 
Mogen wij u op de hoogte houden tijdens de bouw van alle vorderingen, belangrijke momenten en overig nieuws rondom de woontorens? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Nieuws

Informatiebrief Woontorens Boompjes #13

Beste bewoners en ondernemers, De beide torens van Clubhouse Boompjes zijn inmiddels bijna op hoogte. Wij geven in deze informatiebrief weer een up…
Bouwproject Woontorens Clubhouse Boompjes Rotterdam

Informatiebrief Woontorens Boompjes #12

Beste bewoners en ondernemers, Met genoegen brengen wij u middels deze twaalfde informatiebrief op de hoogte van de voortgang van onze werkzaamhede…

Informatiebrief Woontorens Boompjes #11

Beste bewoners en ondernemers, Met deze informatiebrief informeren wij u graag over de huidige stand van zaken en welke werkzaamheden er in de kome…

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wij houden u tijdens de bouw op de hoogte van alle vorderingen, belangrijke momenten en overig nieuws rondom de woontorens!