Cordeel bouwt twee woontorens aan de Boompjes Rotterdam

Locatie

Boompjes, Rotterdam

Start opdracht

Q1 – 2020

Oplevering

Q2 – 2024

Boompjes
60-68

Cordeel bouwt aan de Boompjes  twee prominente woontorens van 70 en 100 meter hoog. De woontorens omvatten 342 vrije huurwoningen, waaronder co-living en starterswoningen, een commerciële plint en een innovatieve mobiliteitsoplossing.

De eigentijdse woontorens liggen prominent aan de Maas. Op deze locatie wordt een leegstaand verouderd kantoorgebouw (ca. 11.000m2) omgezet naar een hoogwaardig en duurzaam woonmilieu (ca. 44.000m2). De huurappartementen worden bereikbaar voor een brede groep huurders, zowel starters als bewoners met een langere wooncarrière. Er is ook ruimte voor co-living; appartementen waar iedere bewoner een eigen ruime (slaap)kamer met badkamer heeft en de overige voorzieningen deelt. De uitgangspunt ‘delen’ geldt ook voor het delen van mobiliteit. In de garage komt een mobiliteitshub voor de deelvloot van e-auto’s en e-bikes, uiteraard wordt dit ondersteund door een community-app.

De afgelopen vier jaar is in teamverband met ARC Fund, ontwikkelaar APF International, gedelegeerd ontwikkelaar Peak Development en architectenbureau Team V intensief samengewerkt om deze ontwikkeling tot stand te brengen. Mede op basis van langjarige en goede relaties wordt nu succesvol een nieuwe fase hoogwaardige woonontwikkeling ingegaan. 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wij houden u tijdens de bouw op de hoogte van alle vorderingen, belangrijke momenten en overig nieuws rondom de woontorens!