Skip to main content

Informatiebrief Woontorens Boompjes #2

Beste bewoners en ondernemers,
Begin april zijn we van start gegaan met het leegstaande kantoorgebouw stapsgewijs van binnenuit te slopen. In deze tweede informatiebrief geven wij u graag een update over de werkzaamheden:

Sloopwerkzaamheden
Het gebouw is aan de binnenkant leeg gesloopt. Dit houdt in dat alle gevelkozijnen, binnenwanden, plafonds, vloerbedekking en het houtwerk zijn  verwijderd. Tot half juli is enkel het betonnen skelet met gevel zichtbaar. Al het verwijderde materiaal wordt gesorteerd en zoveel mogelijk voor hergebruik afgevoerd.

Vanaf half juli beginnen de ruwe sloopwerkzaamheden. Het gebouw wordt binnen 5 weken machinaal gesloopt. Het gebouw wordt stukje bij beetje afgebrokkeld. Deze sloopwerkzaamheden beginnen aan de kant van gebouw De Maas van Rijkswaterstaat en eindigen aan de kant van de nieuwbouw van onze buuraannemer Besix.

Bouwschutting
Direct aan de weg van de Boompjes is onze bouwschutting geplaatst. De bouwschutting is in de stijl van citybranding Rotterdam ‘Make It Happen’. Wij omarmen de Rotterdamse mentaliteit en ‘can do’ spirit en hebben als aanvulling afbeeldingen van het project Woontorens Boompjes toegevoegd. Ons project, de eigentijdse woontorens met een commerciële plint, belooft een bijzondere toevoeging te worden in het dynamische Maritiem District.

Bouwvakantie
Het kantoor van Cordeel Nederland is tijdens de bouwvakantie gesloten. Gedurende de week 31, 32 en 33 zijn wij niet bereikbaar. De sloopwerkzaamheden ten behoeve van het project Woontorens Boompjes zullen tijdens de bouwvakantie doorgaan. Ons informatie e-mailadres: info.boompjes@cordeel.eu zal in dezelfde periode niet actief zijn.

Heeft u een dringende vraag tijdens de bouwvakantie over de werkzaamheden ter plaatse dan kunt u ons op het tijdelijke telefoonnummer 06 82 13 40 68 bereiken.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wij houden u tijdens de bouw op de hoogte van alle vorderingen, belangrijke momenten en overig nieuws rondom de woontorens!