Informatiebrief Woontorens Boompjes #1

Beste bewoners en ondernemers in de omgeving van Boompjes 60-68. Het zal u waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat er sinds kort voorbereidend sloopwerken plaatsvinden. Met de informatiebrieven als deze, houden wij u tijdens de bouw regelmatig op de hoogte van alle (verwachte) ontwikkelingen.

Aan de Boompjes 60-68 bouwen wij in opdracht van Amvest Residential Core Fund twee woontorens van 70 en 100 meter hoog. In totaal komen er 342 vrijesectorhuurwoningen, waaronder co-living en starterswoningen. In de plint komt 834 m2 aan commerciële ruimte en een parkeerkelder met een innovatieve mobiliteitsoplossing.

Bouwwerkzaamheden Q2 – 2020
Op deze locatie wordt het leegstaande kantoorgebouw momenteel stapsgewijs gesloopt. De sloopwerkzaamheden worden van binnen naar buiten uitgevoerd. Op het moment zijn de werkzaamheden nog binnen en de sloopwerkzaamheden voor u nog niet zichtbaar. Begin mei 2020 gaan wij starten met het afbreken van het betonskelet. Deze werkzaamheden zullen naar verwachting tot juli 2020 duren.

Omgang coronavirus tijdens de bouw
In verband met het coronavirus bekijken wij van dag tot dag of de werkzaamheden volgens huidige richtlijnen op een veilige en verantwoorde manier kunnen worden uitgevoerd. Dit vraagt soms om een aangepaste werkmethode. Indien de bescherming van ons personeel en onze onderaannemers en/of leveranciers niet meer te garanderen zijn, dan zullen wij de werkzaamheden stil leggen.

Nieuwsbrieven
U kunt zich op deze website aanmelden voor de digitale nieuwsbrieven. Zo kunt u ons project op de voet volgen en blijft u altijd op de hoogte van de recente ontwikkelingen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wij houden u tijdens de bouw op de hoogte van alle vorderingen, belangrijke momenten en overig nieuws rondom de woontorens!